"
"

Mor lilla mor

Mor lilla mor vem är väl som du, ingen i hela världen! Älskar dig så lilla mammis!


Dom där gröna fingrarna...

....trodde jag inte existerade hos mig men idag har jag faktiskt sett en skymt av dom:) Vi har för första gången klippt våran gräsmatta då den var på god väg att övergå i gul nyans av alla maskrosor:) Efterarbetet i form av krattning fick bli en solstund och lite armträning. Vi gjorde iordning våra exklusiva utemöbler i äkta plast. Och där åt vi middag. Underbar känsla att sitta på sin egna altan och njuta. Efter att ha hämtat flisan o vendela i skolan drog vi till jula och handlade torkvinda, trädgårdshink, trädgårdshandskar, rens-kit och två krattor. VUXET värre:) men det är sånt man måste ha i huslivet:) Så sammanfattningen av dagen kan jag säga är;njutning till fullo :)


Jag firar......

.....min kära syster på hennes 18 årsdag! Hurra hurra hurra hurraaa!

Och min älskade fina underbara vän Anna, Annsing, Annsi, Ljunken ja kärt barn har många namn:)

Så med andra ord är väl grattis på sin plats, GRATTIS!!!!!!!!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2971615/images/2012/pic_203152224.jpg" class="image">


Älskade pappa fyller åååår!

Idag fyller min fina pappa år. Vi har vart å firat honom nu. Så mysigt när vi samlas hela familjen, det är allt för sällan. Så ett stooooooort grattis till pappsen idag. Hurra hurra hurra HURRAAAA!!!!


Natti Natti

Natti Natti säger vi inför vår första natt i vårat hus:)


Renovering renovering

Jorå jag lever:) Bara att min tid upptas av vårt lilla hus och familjen såklart. Renovering var det ja, liiiiite mer än vi först plannerade. Men som alla säger det blir bra när det blir klart, och det kommer det bli. Jag återkommer ang detta:)

Vad gäller vår lille Bob så händer det tusan grejer. Han har gått åtta steg!! Då var han typ 8,5 månad haha, lille skit. Och häromdagen satte han fart med krypningen. Så shit det bara exploderar haha. Han har ett nytt ljud också, drrrrrrr drrrrrrr låter så härligt, som en gammal ringklocka. Det är ju en underbar ålder nu. Fast varje ålder har sin charm, d vet jag ju med alicia. Och hon är ju i en spännande ålder nu, så den är ju charmig den med.

Hej sålänge!


RSS 2.0