"
"

Sicket packande

Packa flytt och packa fjällen, och sen ryggont o håll-käften-skavsår på det, med andra ord PASSANDE !!

Därav min inte så flitiga uppdatering här:/ Men tänkte bara säga hej:) imorrn drar vi alltså till fjällen för en veckas skidåkning och allmän semester. Hoppas bara att mina åkommor läker bra under natten!

På våren ställer vi FRAM trädgårdsmöblerna så glöm inte att vrida fram klockan inatt:)

Sov gott!


Fikis

Idag har Bob mått mycket bättre, så vi har vågat oss utanför dessa väggar:) Bob och jag tog en sväng till morfars kontor för att fika med morfar och Marita, som jobbar där. Innan var vi på Shell och köpte fikabröd. Och pappa förhöjde ,tjejerna som jobbar där, deras arbetsdag tydligen med sin närvaro:) Dom var såå glada att se honom. Innan så har pappa praktiskt taget bott på Shell. Är bönorna till kaffemaskinen slut, ja då vet pappa vart man hittar bönor att fylla på med. Så han har vart som en av dom som jobbar där haha. Hoppas nu han fortsätter att göra töserna glada genom att kika förbi på korv och kaffe :) Det va jätte kul att träffa Marita, vi jobbade ju ihop i några år. :)


Vinds-häng

Rubriken talar för att jag skuttade upp för alla trappor till kära vinden för att kolla vad som fanns där. Trodde inte det var nåt att slänga utan bara spara-saker från bebisAlicia. Men ack så fel jag hade. Det blir en sväng till tippen imorrn om man säger så;). Men även finfina leksaker låg väl förvarade. En kasse babysaker till bob. Lite docksaker till Alicias syster Tindra. Men sen även saker som jag ska sälja åt flisan. Det är fin +bil och dockprylar till en början. Lägger upp bilder här ifall d e nån som e sugen.
Barbiesakerna tar vi 300:- för och dockgrejerna 200:-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2971615/images/2012/pic_193824711.jpg" class="image">


Sökes: Städmotivation!

Hellojsan! En helg med massa unnande avklarad. Har försökt hålla oss till den nyttigare varianten av godis ett tag, men schlagerfinal utan gottigheter är ju svårt ;). Nåväl rätt låt vann kan jag ju konstatera även om jag ville att Danny skulle få ta hem detta denna gång. Attans att komma tvåa för andra året i rad:( Låten är ju för jäkla bra! Men Loreen, snacka om cool tjej. Och vilket nummer sen. Tummen upp upp upp upp upp uuupp! Jag förgyllde Niklas lördag med att dansa Loreen-dansen:) frågar ni mig så var jag grym haha!

Idag är lilleman sjukis med feber och hosta :( Han vill helst bara hänga på höften och luta huvudet mot en. Lille tuss<3

Har precis sett en film om barnsoldaterna I Afrika. Den handlar om det som skickas runt på bl.a. Facebook, Koney. Till en början vart den inte så lovande men sen, shit va gripande! Tror den hette The machine gun preacher.


Brödleverans

Imorse fick vi brödleverans till dörren från Einars bageri. Tack söta Matilda och Tobbe! <3


Activity!

Nu på kvällskvisten tog vi med oss Fam Wernersson ner och bowlare. Varför gör man inte d oftare? Jag e ju allt annat än bra, men sjukt kul är det. Barnen hade en bana och vi som ska vara vuxna haha hade en. Det bjöds på strike-kavalkader, segerdans och pepp! Vi behöver inte prata om resultat och sånt tråkigt ;) Sen bar d hem till Fam W på kaffe och kortspel. Vi måste få in ett flow nu Matilda o jag inför den stundande fjällenveckan. Vi ska knäcka dom små pojkarna att dom bara vill hem till mamma moahahaha. Tobbe kommer ångra att han tjatade på mig att vi skulle spela kort från början:)

Natti Natti


Simma simma

Efter skolbesöket beslutade vi oss för att åka till badhuset med Bob. Det är ju uppvärmt på fredagar så det är ju så en annan oxå klarar av att stoppa i kroppshyddan i vattnet:) Vi hade i stort sett bassängen för oss själva. Bob älskade det som andra gånger. Vi dök med honom några gånger och det gick utmärkt. Mamma kom förbi en sväng, lagom till att ta Bob när jag skulle duscha;) När vi kom hem stensomnade både Bob o jag, så skönt!


Back to school

Denna vecka har det vart föräldraprao i Alicias skola. Så idag bestämde vi oss för att hälsa på. Niklas var ledig så han och Bob följde med, och även mamma. Första lektionen var träslöjd. Det va kul att få sandpappra och slipa lite:) Dom gjorde jätte fina saker allihop. Sen var det svenska, och där kollade dom på Kalle och chokladfabriken, så vi valde rätt dag:) Lunchen bestod av gyros, tsatsiki och råstekt potatis, det va jätte gott! Sen skulle klassen på teater så då avlägsnade vi oss. Kul å se hur dom har det dom små liven :)


Memories

För nästan exakt 3 år sedan blev en mardröm verklighet. Pappas villa, vårat barndomshem, brann ner till grunden. Detta skedde på natten när alla sov, men alla hann ut som tuuur var! Glömmer aldrig telefonsamtalet från mamma mitt i natten att huset på Sunningen brinner! Jag tänkte såklart PAPPA! Men som sagt alla vart oskadda, men chockade såklart. Vi åkte ut Niklas och jag, och detta va precis när jag o Niklas börjat träffas. Så det blev lite konstig introduktion mellan pappa o Niklas där:) men ingen skada skedd iaf:) hade ju kanske velat träffas under roligare omständigheter. Iallafall så brann allt ner till grunden förutom garaget. Så alla minnen från farmor och farfar försvann, videofilmer från vår barndom, foton mm bara borta. Detta var ju det man sörjt otroligt hårt, då ingen kom till skada.

En tid innan branden gick min faster Mirjam tragiskt hastigt bort så det var mkt på en gång där för familjen. Mirjams barn vart jätte gulliga och plockade ihop foton som hon hade haft på pappa o hon under deras barndom samt massa kort på oss när vi var små och gav till pappa. Dessa gick jag o pappa igenom igår kväll. Sååå mysigt att titta på! Massa kort på farmor och farfar, vilka jag saknar oerhört mycket! Tänk vad minnen det finns i foton, helt fantastiskt.

Här är en bild på min bror i bebisformat:) så söt så!! Och visst ser man lite likhet med Bob:)


Game on!

Nu närmar det sig med stormsteg vår skidsemester med Fam Wernersson. Det ska bli fantastiskt skönt att komma till fjällen och göra allt som hör därtill. Idag mjukade vi upp lite hemma hos Fam W med kortspel, vilket det kommer bli muchos av den veckan. Jag o Matilda kommer knäcka dom stora pojkarna ska ni se:) vi firade Tobbe lite i efterskott då han i söndags fyllde 30. Av oss fick han en fotobok med massa bilder på familjen. Tycker det är jätte kul att pilla ihop såna böcker, speciellt när man blir nöjd med resultatet:) sen min andra present var ju då att spela kortspel ;) Kommer bli en intressant kamp! :)


Kära dagbok...

Den överskriften hittade jag som innehåll i kanske ett femtontal dagböcker jag skrev när jag var yngre. Jag ska ta mig tid och läsa dom nåndag för det är så kul att se vad man hade för funderingar när man var typ 10 år. Man kan väl kalla bloggandet för en typ av modern dagbok fast inte alls så utlämnande som dom faktiskt var, man skrev i den som att den var ens bästa vän. Det var skönt att skriva av sig kommer jag ihåg. Och så charmiga dom är med sina små lås och vissa hade doftande blad. Ååå vilka minnen:)


Collin

Detta är min hund Collin, som jag fick när jag fyllde 10 år. Mamma kom med honom i sin väska och satte ner väskan på vår gräsmatta, och ut skuttade den lilla brunvita sötnosen. Till en början var jag rädd för den har mamma sagt men sen blev vi vänner:) puss på dig i himmelen håriga lille krabat <3


1982

Hittade en Uddevallaposten från 1982:)


High tech

Kanske skulle byta min Iphone mot min första mobil som jag hade typ 97 kanske? Haha snacka om tegelsten!


Talang

Att jag nånsin tvekat på att jag skulle vart konstnärligt lagd? Förstå vilken talang som skapat dessa verk!


Rensning med stort R!

Japp då va vi friska igen att fortsätta röja bland all skit innan flytten. Idag var det mission överskåp, och jag kan säga att hade jag fortsatt samlat som jag gjort så hade jag ju kommit med i maniska samlare eller vad d heter:) Jag hittade massvis med saker, rätt kul saker med, men myyyycket skit!! Tex gummihjul till Alicias första barnvagn, bra att ha lixom....or not! Massssa skolböcker hittade jag med? Hade jag tänkt återanvända dem? Haha jaja jag sparade ju såklart en del saker som är kul att ha.


B is for Bob

Äntligen kan han ha sin Bob Marley body som han fick av min lillebror och hans tjej när han föddes. Den e ju bara så cool!


Gungeligung

I förra veckan gungade lilleman gör första gången, och han gillade det skarpt!


Span i solen

Solande på kungstorget i förra veckan med Bob, syrran och Emelie, så härligt!


Säker i trafiken

Förra veckan fick vi hem Bobs nya bilstol, en Britax hi-way. Hade sån till Flisan med och tyckte den va så ombonad o bra. O visst ser det mysigt ut:)


soool

Underbara älskade sol säg att du är här för att stanna:) strålande sol, lite kallt i vinden men vad kan man begära det är ju trots allt bara början på mars. Jag o Bob har fikat med Marie, Moa, Linn och Ebba på Waynes i stan. Första gången vi var där och det va helt klart godkänt.


RSS 2.0