"
"

Kropps

Kvällen spenderades alltså i agnebergshallen där kropps mötte önnered (tror jag d va haha). Alicia va på disco i folkets hus:) Bob tyckte inte d va kul att vara på handboll så vi och moster Johanna fick gå en promenix ist. Tror d va för mkt ljud för hans små öron. Ska införskaffa små hörselkåpor till honom så ska d nog gå bättre nästa gång:) han visade iaf med sin tröja vilket lag han hejade på:) Sist vi skulle på handboll var den 28 juli men då fick vi ett litet förhinder och det förhindret heter Bob <3 <3


Bad

En utslagen hjälte efter badet:)


Hästtjej<3

Min fina hästtjej :)


Blogg.se appen:)

Glöm inte att ladda hem blogg.se appen, så man kan göra inlägg och följa andras bloggar smidigare:)


Salta pinnar!

Det blev en tur ner till öppna idag. Det är ju småbarnsgrupp (0-1 år) på torsdagar. Matilda och Madde var oxå där så det va mysigt att tjöta lite. Fick fixat dop-present till lille Ludvig som döps på söndag.

Nu slappar jag i soffan med en kopp te och salta pinnar, såå gott:) i väntan på att flisan ska komma hem från skolan så vi kan åka till ridningen. Det är kvällsöppet i stan ikväll men IOM Alicias träning tror jag vi skippar det. Det är annars en jätte mysig grej.


BVC

Idag var det 2månaderskontroll på BVC. Våran kille hade vuxit kanonbra=) Han klarade av det han skulle klara vid denna ålder, så det känns bra. Fick reda på att dom inte ska ligga framför tv:n när dom är så här små, då det blir för mkt intryck för dom. Synd för Bob då han älskar att kolla på Vakna med The Voice;) Så nu blir det bara babysitter & babygymmet för hans del =)
Förra veckan var Niklas ute & fiskade, och fick hem 3 firrar=) Han rensade & tillagade en av dom idag. Till den hade vi klyftpotatis & hollandaisås, fantastiskt gott! När det gäller maträtter utöver det vanliga (o med det vanliga menar jag typ köttfärssås, pannkakor, falukorv mm) så är Niklas den som vågar sig på att pröva nytt. Lucky me ;)
Nu ska jag slå in Alicias mattebok här, så vi hörs!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Inköp Ullared

Lite inköp från Ullared =)
Vardagsrumslampa
Alicias fönsterlampa
Lampa i köksfönstret
Mysig kofta till Flisan

Back to school

Idag satt jag vid skolbänken igen då jag följde med Alicia till skolan. Det är föräldraprao denna vecka så då får föräldrarna komma och vara med i skolan. Jag & Bob var med på musiklektion först vilket var jätte kul med min gamla lärare Elisabet=) Fick även rusta upp rösten lite;) Sen var det matte och det kanske var lite mindre kul ;) Men jag lyckdes hjälpa några elever med geometriuppgifter iaf. Vi var även med på lunchen, och det var helt ok lunch. Sen bar det av till Torp för lunch med Marie & Helen. Det blev lite shopping på Gina  =) Bästa servicen där såklart! Saris hälsade på nu ikväll och Bob & Flisan fick fina presenter, bilder kommer senare.

Måndag ...

Förra veckan avslutades med en pizzakväll igår hos Sara på jobbet, så mysigt att träffa tjejern igen och tjöta lite. Nu har Flisan äntligen kommit till oss igen. Vi ska ge oss in i en Monopol-kamp här, efter att ha ätit McD med Flisans pappa & 2 syskon. Vi har införskaffat ett nytt Monopol, det med kontokort.
Vi har även kört hårt med att plugga Europas huvudstäder vilket hon kämpar på med galant! Min tjej det ;)
Nu börjar kampen! See you!

Friluftsdag

Idag har vi vart på Emaus & grillat korv med Stenis,Helen, Lillen, Cocce, Iselin, Ea, Moa & lille Olle. Många vuxna på 3 barn=) Det är alltid så jäklarns kallt där uppe, och så även idag. Tur att jag tog ett par termoleggings (finns på Byoung) och vanliga leggings, sen fick jag invigt vantarna för i år. Jag är ju iof överfrusen så lite överdriven kan jag ju tyckas vara, men jag hatar helt enkelt att frysa.
Sen åkte vi till Stenis & Helenis och lagade en tacopaj, gott gott! Bob & jag drog oss hemåt nu för jag är lite tröttnosig. Hade förresten 8 rätt även denna gång på stryket, grymt nöjd över min prestation =)
Vill slå ett slag för  www.forever21.com där jag nu hittat många godbitar bl a dessa:

Ullared

Japp då va Ullaredstrippen gjord och jag kan nog tycka att jag bara gjort bra köp=) (undrar om Niklas tycker det med?=)) Notan blev ca 4600:- Fick köpt lite julklappar, fönsterlampor till 3 rum, våtservetter =), koftor till Flisan, stekpanna mm mm mm. Tur att mamma & Alicia var med, så jag fick lite hjälp med vagnar och bebisar=) Flisan tyckte det var jätte kul, klart efter 9 timmars shopping så blir en 11åring trött, så sova i bilen var d inget snack om. Bob skötte sig bra, sov hela vägen ner och hem, blev lite förbannad när han blev hungrig i butiken, men vem blir inte det ? ;) Somnade som en sstock iaf när vi kom hem, och va helt färdig i morse med. Men nu har man ett antal gula påsar att hugga tag i ...bilder kommer =)

.

Ja jag kan ju sitta o vänta på Idol förgäves då det tydligen inte är nåt idag =( Bara skit på tv förövrigt så sängen lockar mest ;)

Pizzakväll

Var tvungen att ta en bild på Bob med denna söta overall som vi fått låna av Marie, han kommer tyvärr inte kunna ha den när det blir såpass kallt, då den är i minsta laget tyvärr , men fasligt söt va han i den =)
Bob på sångsamlingen på öppna idag >3
För första gången beställde jag pizza genom nätet, och det bästa av allt HEMKÖRNING! Det var ju skitsmidigt, men fick ju inte beställa från vårt favvoställe, då dom inte var med på den listan. Men det funkade ändå, d var värt det att slippa gå utanför dörren, slippa ha kontanter hemma (då man betalade via nätet med kortet) och slippa laga mat ;) Niklas är på fotboll i Borås, så vi får mysa utan honom. En såsig dag blev det idag då. Vi hann dock med "öppna" innan vi åkte hem och slöade =) Alicia kom idag och ska sova här inatt, då vi ska åka på roadtrip till Ullared imorrn. Mamma ska oxå med, det ska bli jätte kul! Så 07:30 ska kaffetermosen vara laddad och ungar inpackade i bilen för då bär det av=) Inköpslistan är lång, men det är ju inte alltid man hittar det man ska ha. Nu ska jag ta och fixa en kopp kaffe och slänga mig i soffan och invänta Idol.

Miss USA

Måste flika in med ett inlägg om en vän som jag saknar jätte mycket! Jag sprang på min vän Lindas mamma häromdagen och då saknade jag henne ännu mer. Min vän Linda flyttade i juli till USA med sin man Orre för att plugga i minst 3 år. Detta är en så cool grej att göra och är det någon som ska göra en sån grej så är det dom två! Dom åkte till Vegas och gifte sig med endast ett par vänners vetskap, crazy! Det är konstigt att man inte kommer ses förrän nästa sommar då dom kommer hem för att hälsa på. Det känns ju såklart konstigt att inte kunna dra ner till henne (där dom bodde på "Barkis") och ta en kaffe och spåra ur som vi alltid gör haha. Men det är ju inte för alltid som dom bor där ( hoppas jag!!!!!) så man får hålla ut =) Dom bor i Santa Barbara, vilket ligger i södra Kalifornien, så dom lär ju inte frysa ;)
Saknar dig bärfisen!
Lillis & Orre på bröllopsfesten hemma i Sverige
Santa Barbara - ser inte helt fel ut!

...

Denna fina blomma fick jag igår av min älskling
Min coola kille!
Fick utökat väskförrådet med en mobilväska från Byoung (finns även i cognac)

Lovely tuesday

Hej hopp! Har vart lite seg på att skriva nu på några dagar, men ska försöka uppdatera så gott d går=) Fredagen spenderades delvis på Torp då jag & Bob lunchade med Marie & Cissi, jätte mysigt! Sen blev det fredagsmys med Alicia och hennes två kompisar Ebba & Amanda, det blev tacos och godis och tv-tittande. Och för tjejerna en del tissel och tassel framåt småtimmarna;) Lördagskvällen spenderade vi hos Tobbe & Matilda, där vi skämdes bort med suuupergod mat och dryck. Har under några dagar känt mig yr & konstig, har ju bytt till annan styrka på linserna för att jag trodde det berodde på det, men det hjälpte inte. MEN jag har fått berättat för mig att det antagligen beror på att jag slarvar med regelbundna mattider & slarvar med vatten. Man gör ju av med ca 500 extra kalorier/ dag när man ammar så man måste fylla på förrådet, så det är mitt mission! Söndagen vart vi bjudna till svärfar på kalas, och herregud vad mat & godsaker det bjöds på. Så matmässigt har jag denna helg vart duktig på att fylla på det där förrådet=)
Nu är det ny vecka och vi har börjat den med "öppna" både måndag & tisdag. Bob har som vanligt sovit duktigt så att mamma fått fika;) Blir säkert fler besök där denna vecka=) Nu ska jag avnjuta en påse från Hemmakväll ;)
Bob har börjat använda sina cooooola skor från Adidas, som han fick av sina "extra-mostrar" Anna & Marie
En söt liten box till dom små nappisarna

Uttjatad överskrift men så sann; Fredagsmyys!

Äntligen fredag säger många men för mig är det nästan fredag hela veckan=) Började morgonen med en skvätt tårar då jag hittade ett klipp på Aftonbladet på avskedet av Stefan Liv, det berörde verkligen även fast man inte överhuvudtaget kände personen. Men att se hans två små knoddar stå vid hans enorma foto och lägga blommor gjorde ont i hjärtat. Man påminns oxå om att allt kan sluta så fort, så Fånga dagen är väl ett passande uttryck.
Nu fick jag på nåt doktorprogram på tv:n. Såna program är lite intressant att se på på ett sätt, men när programmen är slut så inbillar man sig att man har hälften av alla sjukdomar dom gått igenom, så man kanske borde låta bli:)
Lite dammsugning kanske hade vart på sin plats idag, men jag ska försöka ta mig ut till min kära Marie & luncha med henne, om mitt trötta arsle kan sätta lite fart=)

Ser döööligt

Japp då har man lagt 800 spänn hos optikern. Anade att jag ser sämre då jag haft mycket huvudvärk och så det senaste. I dagsläget har jag ju både linser och glasögon som jag varvar med. Så nu fick jag uppdatera styrkan på linserna för att jag hade rätt, jag såg sämre =/ Så nu får vi se om det blir bättre med dom nya linserna. Man kanske skulle ta o kika på en sån där laseroperation? Hade ju varit grymt skönt att kunna vakna upp på morronen och se perfekt med en gång man slår upp ögonen. Kostar ju en del men å andra sidan lägger man ju mycket pengar på linser & glasögon varje år. En operation för mig kanske ligger runt 30000-35000:- Jag får göra lite research i ämnet =)
En tripp till öppna förskolan hanns med idag med. Niklas var ledig idag med så han följde med, vi mötte upp Freddan & barnen där. Bob sov i vanlig ordning=) Sen blev det lunch på Roomer med Helen & Stenblock i SOLEN. Det blåste en del fast det gäller och suga ut den sista solen/värmen innan det blir ordentlig höst.
Har precis avnjutit en ost/broccoli soppa och pannkakor som Niklas fixat så nu ska jag snart faktiskt lägga mig. Imorrn är en ny dag på öppna förskolan med en bra uppslutning med Anna, Matilda &  Madde hoppas jag ;)
Nu till Wordfeud-kampen ;)
Min fina tös <3
NATTI NATTI!

Coldplay

För 2 år sedan blev jag medbjuden till Stockholm för att se Coldplay med min älskling. En fantastisk konsert på Stockholm Stadion en sommarkväll, kan det bli bättre? Jag vill absolut se dom igen, för vilka musiker dom är! Nu i dagarna släpps deras nya singel Paradise, skön låt att softa till. Nya albumet heter Mylo Xyloto och släpps 24:e oktober
Idag har jag haft en komadag, vart sjukt trött. Passande nog var Niklas ledig så jag kunde vila, och SOM jag vilade sen, såå skönt! Alicia har i läxa att kunna Europas länder, jag säger bara shit vad man glömmer! Jag får det ju svart på vitt att jag e bra kass på geografi haha. Men jag kanske blir grym på det nu när jag får förhöra henne.
Niklas är och kollar fotboll, Alicia har jag stoppat om i sängen och Bob sussar sött i soffan så jag sitter nu i lugn och ro och kollar på Kaos i Båstad, finns ju ett och annat stolpskott där kan man ju säga. Herregud att man går med på att visas i tv:n, tänk vad många som tar ett sms-lån, hyr en sportbil och drar till Båstad för att sprutar skumpa, för att sen på söndagsmorronen vakna upp med ett fett minustecken på kontot och en go fet baksmälla på det, MUMMA! Båstad är ju annars en mysig charmig liten stad där man har mycket roliga minnen från. Tror jag varit där två gånger, och det har varit skitkul. Det roligaste minnet var väl när jag hoppade på kryckor när Marie och jag var där haha, sicket kaos det var. Sjukt mycket folk och köer överallt, men med talets gåva (läs Marie haha) och lite sympati för mitt kryck-hoppande lyckades vi ta oss förbi dom ofantliga köerna ;) Det var då det ;)
Säger godnatt med denna mysiga bild! Kram

Tjejmys

En hektisk men mycket mysig dag är snart slut. Den började med öppna förskolan på förmiddagen, där vi mötte upp Anna, Freddan & Matilda + alla barn såklart=) Bob sov sig igenom den stund vi var där, sen var det dags för bvc. Han hade gått upp duktigt och vuxit duktigt, en duktig pojk helt enkelt:) Känns så skönt att han växer som han ska och får i sig bra med mat. Jag ammar ju fullt fortfarande och hoppas kunna göra det ett tag till. Med Alicia funkade det bara till ca 3 månader sen sinade det, så jag är nöjd om jag klarar så långt och ännu nöjdare om det går längre såklart :) Det är så mycket prat om det där med amning, men jag tycker det är helt upp till var och en hur mycket energi och tid man vill lägga på att få det att funka. Visst det är bra om man kan amma för immuförsvar och allt det kan vara, men modersmjöksersättningen som finns att köpa är ju också ett bra alternativ. Och har man då inget val, nä då är det ju inget snack. Man ska framförallt inte se det som ett misslyckande om det inte fungerar, bara barnet får närhet och massa massa massa kärlek så blir det en nöjd bebis tror jag vare sig den får bröst eller ersättning <3
Nog om det, mamma och moster Rita kom förbi på fika, dom var ute och finåkte i Ritas nya bil =) Senare nu ikväll blev jag och Anna bjudna till Jenny, såå mysigt. Att man inte gör sånt oftare och att det ska vara så svårt att få till det? Men alla har ju så mycket på sitt håll med jobb och barn framförallt, men det är ju så mysigt  att träffas och bara tjöta och hinka kaffe. Alla barnen var med förutom Flisan som låg hemma med huvudvärk stackarn =( Det blev ett par timmar där och sen hem till Hollywoodfruarna haha. Dom skulle kunna sända en timme bara med Maria Montazami, hon är ju så underbar att kolla på! Dom andra kan nästan kvitta, men det är ju lite kul att kolla på dom och störa sig lite haha.
Tror jag ska pallra mig in i sängen nu, e riktigt trött fast först blir det några omgångar Wordfeud ;) Jag har 12 omgångar igång nu, riktigt kul.
Sov sött alla godingar
Nennyn & Annsing
Love

Sool!

God morgon alla gladisar! Överskriften kanske inte stämmer så bra, det är änna från och till -väder ... som alltid nuförtiden, skumt! Måndag morron och jag är piggelin, Bob har låtit sin mamma sussa gott inatt =) Alltid skönt att komma upp i tid när Flisan ska till skolan så man kan skämma bort henne med frukost och så. Sen ska Bobbis och jag ner till öppna förskolan och leka (läs fika). BVC står oxå på schemat, väga och mäta är alltid lika kul. Bobbis har vuxit så bra hela tiden.
Vill passa på att gratta Cilla och hennes kille Marcus (i Karlstad) som i lördags fick en liten plutt=) Så kul! Bob och jag får ta en roadtrip till våren till Karlstad ocha ha lekdejt med Plutten och Cilla.
TREVLIG DAG!

Sunday...

En soft söndag blev det idag, myskläder och soffan =) Jag somnade t.o.m en stund med Bob i soffan och när jag vaknade hade Niklas städat både köket och toan, en sån kille jag har =) Alicia kom till oss idag, det är mamma-vecka! Hon och hennes lillebror Theo hade bakat rulltårta som hon bjöd på, jag blev så fint serverad med tulltårta och kaffe.
Lillen och Linn kikade förbi, nyhemkomna från Kroatien bruna och fina. Bob fick en fin present, en Arsenal-boll=) Den kommer han nog ha kul med om några månader.
Bob sover gott i Linns knä, notera hur lika hudfärg dom har =)
Bobs första boll, vet dock inte om hans pappa godkänner laget ;)
Nu ska jag och Flis kolla in Sommarspelen, ville hellre kolla idol men ibland får man ge sig helt enkelt=)

10 år går fort...

Det är nu 10 år sedan jag slog på tv:n och såg nåt som jag då trodde var en film, men när nyhetsuppläsaren berättade vad som hänt satt man som en fågelholk med en liten 9 månaders Alicia lekandes på golvet. Det såg verkligen overkligt ut, som en katastrof-film. Men det var tyvärr verklighet. 2700-3000 människor miste livet i attacken och ett otal människor fick ärr för livet av det man upplevt på platsen. Synen av människor som i panik hoppar från fönstren i tornen, ljudet av kroppar som landar på marken...ja man kan inte föreställa sig vad som rör sig i dessa människors huvuden. Jag tror alla minns vart de var och vad de gjorde när nyheterna strömmade in om händelsen. Det är ett fult ärr som tyvärr kommer pryda världens historia för all framtid. VI MINNS...
Nu till nåt trevligt. FÖRST vill jag påpeka att jag igår slog iaf tre fotbollsgossar med mitt tippande med ett rätt. Jag avancerade från förra veckans fyra rätt till sju rätt denna veckan! Då jag inte kan NÅT om fotboll är jag riktigt nöjd! Niklas är inte lika nöjd moahaha...Love ya!
Vi var hos pappa igåg kväll och mös. Vi åt bakad potatis med räkröra, såå gott! Han har börjat få det så fint nu. För er som inte vet så brann ju hans hus ner till grunden (vårat barndomshem), detta är nu i mars 3 år sedan. Vi fick aldrig nån förklaring till vad som orsakade branden. Klart att man sörjer alla minnen som försvann, men man är så otroligt lycklig över att alla hann ta sig ut och att ingen skadades, änglavakt.
Mina killar softar i soffan hos pappa
Pappi på baksidan som börjar ta form
Bob myser med morfar

Present

Den här underbara filten kom min kollega & vän Jossan förbi med till Bob idag. Hon har virkat den själv, så himla duktig. TACK goa Jossan!!


Fotbollskväll

Kvällen har avnjutits på Undavallen, match mellan IK Svane - HAIF. Min kära hälft spelar ju i Svane så det var ju självklart favoritlaget! Dom fick tyvärr stryk av hemmalaget men jag som fotbollsfru var ju mäkta stolt över min Zlatan iallafall. Jag och Helen hade packat på oss massa kläder och filtar och ändå vart det lite kyligt. Jag fick invigt min vinterjacka t.o.m, dock inte raggsockorna vilket är ovanligt iom att jag annars brukar börja med dom i augusti och sluta med dom i maj. Väntar på att min kära moster Rita blir bra i sin axel så hon kan sticka ett nytt par till mig, dom förra är utslitna=) Min lillasysteryster och hennes kompis Katrina var oxå där och hejade. Det var dock lite svårt att hålla reda på vilken som var vems sida efter sidbyte och så men vi gjorde så gott vi kunde. Det fanns ju kiosk som tur var så man kunde köpa den obligatoriska korven och kaffet.
Lite ordbajsar som dök upp under matchens gång:
Svärmamma - svärmor
Varannandagjul - annadag jul
Johanna kallade Miklas för svärson - svåger
Två av mina tre kärlekar <3

Underbara fredag

Idag har jag haft lyxen att Niklas varit ledig från jobbet. Vi gick till stan för att premiär-besöka Åbodens Öppna förskola i stan. Det var ju några år sedan jag sprang där flitigt med Alicia, men allt var sig likt=) Jag har ju varit där emellanåt med mina "lånebarn" Ida, Elsa, Moa & Olle så helt borta har jag ju inte varit. Nu när han är såpass liten är det ju mest för min sociala del man går dit, & för fikan såklart ;) Inga bullar nuförtiden dock ?? Det hjälper ju iof att lätta på graviditetskilona ;) Annars är "öppna" en fantastiskt bra aktivitet för oss småbarnsföräldrar. Det är helt gratis, bara fikan som kostar en löjligt billig peng=) Fröknarna har varit där sen jag först gick dit med Alicia så dom vet vad dom gör om man säger så.
Efteråt blev det en pasta-cesar-sallad på Roomer, den bästa pastasalladen! Åt den ca 1gång/veckan i somras, craving kanske. Vi tog upp hela uteserveringen med alla barnvagnar (Bob, Elsa & Walter). Men vilket väder det var, jätte mysigt att sitta vid Bäveån i solen. Att man inte utnyttjar ån mer i stan??
Min kamera strejkade nu så jag kunde inte ladda upp bilder tyvärr från dagens mys. Men en bild ska ni få på ett mode-måste; mobilväskan
Finns att köpa på Byoung
Nu till lite musik. vill slå ett slag för en mycket begåvad sångare o gitarrist, James Morrison. En brittisk 27 åring som så sent som 2006 släppte sitt debutalbum Undiscovered. 2 år senare kom nästa album Songs for you, truths for me, där han bland annat levererar hiten Broken strings tillsammans med Nelly Furtado. Lyssna &njut!

Wordfeud-appen

Har som mååånga andra fastnat i Wordfeud-världen. Tidigare var det yatzy som gällde men nu har jag sadlat om. Det är alltså alfapet, där man spelar mot en eller flera personer ute i allt o ingenstans =) Perfekt tidsfördriv när man ammar framåt småtimmarna! Tål att prövas! =)

Kära återseenden

Idag har Bob & jag varit på Torp för första gången, Bob sov sig igenon största delen vilket är förståligt ;) Vi mötte upp Sandra & lilla Meja från Stenungsund. Vi strosade runt lite och sen mötte vi upp hela region-Bohus-gänget från Gina. Det var jätte kul att se alla igen, det var ju ett tag sen sist! Fick mig en avhyvling om mitt Cola drickande från snygg-Sussie ;) Ska försöka ta tag i mitt beroende och lyda hennes rekommendationer ;)
Har gjort några bra köp det senaste. Kul att få handla lite till Bob nu när han blir lite större, för han har ju fått så mycket fina kläder i 62 som han börjat använda nu.
Superbra linne body från HM
Dessa raringar hittade jag på HM
2-pack pyjamasar KappAhl
Mysig höst tröja med fina detaljer från KappAhl
Kaffe-latte-morsa-hållare =) Nåt av dom bättre uppfinningarna. Finns på Beginners Överby
Helhetsbild =)

Tragiskt

Idag sörjer hockey-Sverige Stefan Liv, som idag tragiskt omkom i en flygolycka i Ryssland. Han blev bara 30 år.
R.I.P

Lite regn-tv

Still of Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer in Vänner
Serien Vänner har väl inte undgått någon. Om någon lyckats missa detta så handlar det om 6 vänner i New York. Man får följa deras vardag i The big apple. Serien har funnits sen 1994 och siste avsnittet sändes i USA 2004. I serien ser vi bland andra Jennifer Aniston & Courtney Cox Arquette. Värd att se, man blir fast =)

Cola Light

Var tvungen att flika in med min överlevnadsdryck, COLA LIGHT! Och den dricker jag inte för att den är sockerfri, utan endast för att jag helt enkelt tycker den är godare... den + kaffe under dagen gör att jag som ammande mammaledig överlever ;)

SMS-inlägg

img_0653 (MMS)


Slapp-onsdag

Lill-lördag som det så fint heter =) Är det tillåtet att införskaffa en liten godispåse då kanske? Det är jag allt värd tycker jag (så låter det ofta "det är jag värd"). Himla skumt väder kan vi väl konstatera att det är. Världens skyfall ena stunden och sen strålande solsken...? Jag och Bob har iallafall bara myst hela morgonen och förmiddagen. Ska ta mig ner till tvättstugan och suga tag i en tvättid tänkte jag, glamour på högsta nivå.
Jag är alltså mammaledig med min snart 6 veckor gamla son Bob. Jag har även en snart 11 årig dotter, Alicia. Så nu passar jag på att ge mig in i bloggvärlden när jag "har tiden" (man TROR iaf att man har tiden när man går hemma:) ) Dagarna flyger på nåt konstigt sätt iväg iallafall. Men ska försöka uppdatera med vad som händer o sker så ofta det går iallafall.
Bob softar <3
Bob softar 5 veckor <3

RSS 2.0