"
"

Skön måndag

Får börja med att skryta om min stora tjej som idag börjar sitt novemberlov. Trots det så ställde hon klockan för att göra frukost på sängen till mig! Underbara unge:) kan dagen börja bättre?
Sen till min lille knodd, som redan idag ställt om sig till vintertid! Nu ska vi snart pallra oss ner till öppna för babymassage:)


Sweet sunday

En härlig söndag blev det. Alicia sov över hos mamma igår. Jag var där igår kväll med barnen när Niklas va på fest:) vi åt tacos o kollade på nya säsongen av Så mycket bättre. Mysigt program tycker jag. Kan nog bli en del hits denna säsongen med:) Så idag har vi haft en mysmorgon sen fikat m Niklas pappa. Vi drog oss ut till torp och käkade på briggen och köpte extern hårddisk. Så nu är Niklas och lilleman på promenad och Alicia killar mig på ryggen, sååå skönt:) Nu är det novemberlov så jag ska nog sno flisan några extra dagar :)


God morgon

Äggfrulle fick det bli. Välkommen söndag!


Halloween

HAPPY HALLOWEEN!!


Bröööd

Är d nåt jag har svårt att leva utan så är det bröd! En frukost utan en macka eller tre är som jul utan tomte. Man kan säga att jag hade haft svårt att utöva en GI diet eller vad d heter:) iallafall så kom mamma med en brödpåse i form av en sopsäck med massa olika brödsorter i påsar. En på hennes jobb har bageri där dom gör jäääätte gott bröd, Södra bageriet. Så det va bara att fylla frysen. Så jag insåg att vi behöver större frys! Men jag får förvara hos mamma sålänge:)


Mini Somewear

Från sköna märket Somewear kommer dessa tre tishor. Den beiga fick Bob av helen & Stenis när han föddes. De andra två köpte jag idag. Dom hade erbjudande 2för1 på barn tishorna. Niklas äger många av vuxentröjorna och dom har blivit lite av en favorit, så Bob vet vad han kan vänta sig:) sådan far sådan son:)
Om du inte har vägarna förbi nån butik där Somewear finns så finns ju deras hemsida www.somewear.com där man lätt kan klicka hem sina godbitar.
En kul detalj är deras tvättråd:)


Från åhléns

Denna dress hittade jag på Åhléns för ett tag sen och idag gjorde jag slag i saken. För att piffa upp den lite köpte jag en röd barbapapa dregglis och röd svarta barbapapa strumpor. Rött och svart var dagens färg då jag även hittade en röd fleecejacka med en svart fleece dregglis.


Dagens inköp

Idag var Bob och jag på babysim nere i simhallen (vilken BORDE förnyas rejält!!). Mamma var med vilket senare visade sig vara ett smart drag:) Det var ca tio barn där mellan 3-5 månader, lagom många. Till en början njöt Bob jätte mycket. Dom började med att sjunga en namnsång och sen visade dom olika sätt att hålla barnen på. IOM att d va första gången för oss så fick vi en xtra genomgång vilket va jätte bra. MEN vi hann nästan inte mer än börja förrän Bob blev jätte ledsen. Tror det var en blandning av hunger och trötthet för så snart han fått mat så somnade han gott. Mamma tog honom medans jag duschade, lyx:) Vi tog en förmiddagsfika på badhuset med. Jag tog en sväng på stan och köpte lite till Minigarderoben:)


Öppna rules:)

Fjärde dan på öppna idag, flitigt! Men jag kan bara säga att det är så underbart att det finns. Speciellt nu på hösten när det är lite halvgrått och regnet hänger i luften så är det så mysigt att traska ner och umgås lite. Nu börjar ju Bob bli liiite mer att han e liiite intresserad av vissa leksaker man håller framför honom när han ligger där och sprattlar på mattan. Idag var första fighten mellan Liam och honom haha. Liam såg sin chans där Bob låg hjälplös med sin leksak och snodde den ett par gånger:) så sött! Tänk va dessa gossar ska kivas sen, Bob, Liam & Walter. Walter som förövrigt har världens coolaste frisyr, jag kallar honom Elvis så förstår ni kanske på ett ungefär hur frillan är:) uuursöt! Anna o Elsa kom en snabbis och vi gick sen ner på stan. Anna hade ingen vagn så Elsa fick dela med Bob:) det blev en tripp till lindex för jag hade uppdrag av flisan att köpa en topp till discot imorrn, mission completed! Så imorrn ska vi ha tre fnittriga 11 åringar här som ska göra sig snygga till discot:)


Underbara barn

Ibland så kan jag inte fatta att jag faktiskt har två barn, plural liksom. Mina barn, barnen... Ja d känns lite overkligt att säga men det är ju det som låter bäst:) jag har verkligen två troll som är mkt olika då det skiljer nästan 11 år på dom. Och jag kan med erfarenhet säga att varje ålder har sin charm. Visst finns det jobbiga stunder, men dom vägs ju upp av all kärlek och lycka man får tillbaka från dom små liven.

En sak som stör mig lite grann är folk som hela tiden ska se negativa saker i allt. Tex om nu Bob sovit en hel natt vid två månaders ålder, vilket han har gjort hittills, och om man då berättar detta så får man faktiskt ganska ofta höra "vänta bara..." och såna fraser. Alicia va precis som Bob med sitt sovande och hon sover duktigt än idag, så det där "väntandet" på att d ska bli jobbigt har än idag inte dykt upp. Men nu är man ju medveten om att det absolut kan gå upp o ner så jag säger inte att han kommer sova så jämt. Men kan man inte bara få känna att man e lyckligt lottad som får sova istället för att folk ska ge det en negativ aspekt på d. De va samma när jag va gravid med flisan, då gick jag ofta höra " d e så dyyrt med barn", "välkommen till de sömnlösa", "hejdå till dina vänner", "telefonen slutar ringa" mm mm. Man går väl in i föräldraskapet med att livet inte kommer vara som innan? Men man skaffar väl barn för att man VILL, och då även vet konsekvenserna. Men det är ju konsekvenser som är helt klart värda att ta tycker iallafall jag.
Jag är iallafall en lycklig 2 barnsmamma och fullkomligt älskar det livet och jag vet att ni är många där ute som känner som jag<3


En Dunna fyller år!

Hipp hipp hurra, idag fyller Madde år! Stoooort grattis!
(på bilden ser ni Madde med en rätt nyfödd Liam<3 )
Jag skulle egentligen bara vara hemma idag men fick ett ryck och åkte ner till öppna en kort sväng. Sen bar det av hem och laga mat ugnsbakad falukorv och mos blev det=) Fick sovit middag en sväng tillsammans med min mysige son. Nu laddade familjen att kolla på film, MEN den funkade inte. Men nu börjar ju Grey's =)=)

Rubiks kub-mästarinnan

Måste ju bara berätta att Alicia satt så sött hos mina svärföräldrar i söndags och grejade med en rubiks kub, ni vet en sån där kub där man ska få helfärgade sidor. Så jag sa att "om du klarar av det så får du 500 spänn" och Niklas tillade "och 500 av mig med". Jag tänkte ju ALDRIG att hon skulle klara det, för enligt mig är det nästintill omöjligt. MEN stjärna till dotter som jag har så KLARAR HON DET! Så 1000:- rikare blev hon denna kväll :) bästa flisan<3


Spruta:(

Idag började dan med att Bob vaknade 06 och ville ha mat, han fick mat 18:00 kvällen innan:) så en riktigt god natts sömn blev det. Efter att ha vinkat hejdå till flisan när hon sprang till bussen började vi göra oss iordning för öppna. Bob somnade på vägen ner och sov hela tiden på öppna:) så jag fick gosa lite med Liam istället:) Han vaknade sen efter att vi hunnit äta lunch på Roomer haha sömntuta! Vi käkade med Jenny som precis kommit hem från tre veckor i USA. Dom har hälsat på Linda och Oscar och hunnit med en liten kryssning med gottegrisarna:) med dig hade hon en present från Oscar och Linda och i den låg dessa jätte söta converse. Dom var jätte bra för det var inga snören på utan kardborre, vilket underlättar när man tar på. Lustigt för madde och jag diskuterad det häromdan att d skulle va käckt med kardborre och så dyker dessa raringar upp. Tack tack säger Bob <3
Bob fick två vaccinationssprutor idag:( stackars min kille! Han skrek jätte mycket. Men nu efteråt har han vart samma glada Bob, får väl se hur natten blir. Nu har vi avverkat 2 Tim i östrabohallen för Alicia har prövat på handboll, så får vi se om d blir en handbollstjej!


Mysiga höst

Igår var vi på babymassagen igen, denna gången masserade vi ben, fossingar och mage. Bob tyckte även denna gång att det var skönt. Han kissade dock på mig tre gånger =) Jag kan verkligen rekommendera att går på babymassage, det är en jättte mysig stund för mamma/pappa och barn. Nu bär det iväg till öppna för en dejt med Madde & Liam.

)

Trosfest

Igår va jag ju som sagt på vår årliga trosfest. Det va rätt jobbigt att åka ifrån min lille prins:( resten av kvällen gick rätt bra, jag fick kika emellanåt på kort på mobilen på honom haha. Festen var jätte lyckad! Vem säger att man inte kan dansa nykter:) trosleken blev hektisk som vanligt haha, vissa trosor va ju extra populära. Jag hade med 1,5 liter cola light att "festa" på haha och den tog nästa slut. När tjejerna skulle vidare på krogen tog jag bilen och åkte hem. Jag stod en bra stund vid bobs säng och luktade på honom:) nu ska d dröja läääänge tills jag lämnar honom igen!:)
Nu idag kom min flisa för att påbörja mammavecka, love it! Vi har precis kommit hem från middag hos svärpäronen. Vi fick älg, vilket jag inte ätit innan...tror jag iaf, och det va jätte gott. Nu har jag hämtat mig en piggelin och en kopp te, nu e d söndagsmyyys!


Småstjärnorna

Nu e fredagskvällen påbörjad med först "småstjärnorna" (läs Idol) och sen Hellenius hörna. Till det har vi unnat oss en liiiiiiiten påse från Hemmakväll:) Bob har precis somnat efter att ha badat, han gillade det extra mycket idag.

Har hunnit med en rutt till överby idag igen. Denna gång med matilda, vilja o Walter. Jag skulle bara till cubus o lämna tillbaka en sak så det blev en liten fika och sen snabbt i några få affärer. Sen åkte vi hem till stan och struttade runt lite innan Niklas skulle komma ner så vi kunde gå å äta. Bob fick tre nya mössor från Åhléns och jag fick ett halsband från Vero Moda:) Imorgon ska jag iväg en stund på den årliga trosfesten som i år hålls av Jossan och Jenny hemma hos Helen. Det blir cola light för min del :)


Underbart

Bob underhöll precis sina föräldrar med att skratta högt för första gången! Det lät helt underbart och jag fick tårar i ögonen av lycka.

Vill också påpeka att jag har en otroligt duktig skolflicka, bra jobbat på provet älsklingen min!!

Älskar er mina barn<3


Sool

Hur underbart är d inte att vakna upp bredvid en liten bebis som man bara inte kan sluta snosa på. Jag fick snällt väcka det lilla livet för att kunna hinna till öppna:) vi kom precis till sångsamlingen och denna gång var bob vaken:) han tittade undrande och undrade nog vad vi höll på med. Sen tog d inte lång stund förrän han somnade igen, min lille sjusovare. Fick bli en sväng på stan och en fika på leijas i solen. Det var en aning kallt men man får njuta av solen medans den e framme:) sen bar d hem till lägenheten för att leta efter min försvunna plånbok, vilken jag hittad som tur var. Nu har Niklas, Bob o jag vart på Claes Ohlson o köpt plastbackar att förvara kläde i o sen svängde vi förbi favvopizzerian o köpte pirra. Så nu e man mätt o slö, men Bob ska ha sin kvällsmjölk nu o sen e d natten. Han brukar slockna vid 19-20 tiden annars :)
Puss


Överby

Dessa gossar gjorde Överby idag med sina mammor=) Egentligen skulle vi bara till Babyproffsen & Rusta, men det blev hela Överby till slut. Våra gossar är så snälla som låter sina mammor springa i butiker utan att gnälla. Det är ju kul att se nåt annat än Torp & stan. Hittade lite kläder till Bob på Cubus, annat än HM & Lindex =) Kikade även in på BikBok där jag hittade en stickad tröja. På Gina fick jag kramat goa Cissi & Emelie! Snabbt gick denna dag men vi hann ändå med mkt. Nu sitter vi och päser i soffan efter att ha ätit lite köttfärsgratäng & tagit en kaffe med pappsen. Imorgon blir det öppna i stan...

Hellenius hörna :)

Älskar bara reklamen för Hellenius hörna där Viktoria o Daniel ligger i soffan. "killa på bebis, killa på bebis" :)


...

Sommarens höjdpunkt, då vår son kom till världen <3


...

Skönt häng


...

Min snygging i smögen


...

Syrran driver sommarföretag


...

Flisan njuter i smögen


Lite sommar

Sommartårta som jag bakade till midsommar


Tjejkväll på Gina Tricot

Glöm inte tjejkvällen på Gina Tricot på Torp Uddevalla på torsdag 18-20 =)

Lillis !

Så här söt var Linda när hon blev utdragen på möhippa för 1 år sen <3
Destination unknown=)
SAKNAR DIG GULLET!

Öppna förskolan

Bob i sin fina dress han fick av mormor
Idag har vi varit på Öppna förskolan i Herrsta. Kul att se nåt annat, så man har lite valmöjligheter. Vi åkte ut o parkerade hos Madde och promenerade bort tillsammans med dom & Katarina & Thea. Det var mindre än i stan men väldigt mysigt. Sen tog vi en ride till öB o kollade läget =) En kaffe hann vi med hos Madde med. Bob sov hela tiden så jag fick bli underhållen av Liam & Thea=) Nu är vi hemma och sitter i soffan. Jag ska strax börja med maten, som den hemmafrun jag är (eller inte haha). Det är riktigt höstväder nu vilket inte är så kul om man måste ta sig ut, men man behöver inte ha dåligt samvete om man bara sitter inne i soffan, dricker te och kollar tv, vilket jag gör nu=)

Teatime

Skönt att bara vara och sätta sig med en kopp te när det är riktigt höstrusk:)


Ny vecka nya fikor =)

Gårdagen spenderades mestadels på Torp. Det är inte ofta det händer nuförtiden då man oftare håller till i stan. Flisan & Bella skuttade iväg på egen hand. Mamma & Johanna kom ut och tog en fika med oss. Jag träffade på våra favoritpizzabagare på MILANO. Bob fick en jätte fin present, så himla gulligt av dom! Bild kommer. Bob fick ju en så supergullig nalleoverall av min bror & Maria när han föddes. Men då den skulle vara på gränsen i storlek fick jag lämna tillbaka den för det fanns inte i annan storlek. MEN nu hittade jag den i 68, blev så glad=) Fick dratt en sväng i på Gina & krama Kamala & Jossan med. Ni glömmer väl inte att komma på Ginas tjejkväll på torsdag mellan 18-20!

Igår började ju en ny serie Pan Am, som handlar om livet som flygvärdinna vad jag förstår. Jag kunde inte se första avsnittet då Niklas och jag kollade på en film. Flygvärdinna är nåt jag hade för mig för några år sedan att jag ville bli. Tyckte det var perfekt jobb att få vara både brandman, polis och sjuksköterska på en o samma gång som man oxå får erbjuda service. Jag tog mig så långt att jag gjorde ett språktest som jag klarade och kom in på utbildningen. Men efter att jag gjorde lite research så verkade det som att det var lite svårt när man var ensamstående varannan vecka som jag då var. Så då kände jag att jag inte ville slänga ut en utbildning bara sådär och sen inte kunna jobba med det. Men man kan ju fortfarande ha det i drömmen =)
Idag kommer Linn hem till oss, hon ska ha bebis i december så då ska jag klappa på hennes mage lite=) Bobs massage blev inställd idag för intruktören var sjuk. Så det blir en soft förmiddag hemma istället=)

God morgon

Fick ett extraliv och bakade scones nu till frukost:) God morgon!


Smöör

Älskade olivsmör:) finns hos body shop


Tvål

Min älsklingshandtvål förnärvarande:)


Sattördäjj

En lördagsafton i lugnets tecken. Niklas är på lagfest, så det är lördagsmys med Bob, Flisan & hennes kompis Bella. Har tryckt i mig en pizza (Hawaii med champinjoner & köttfärs från MILANO såklart!) så nu sitter jag och bara päser. Bob har precis tagit veckobadet, det var lika skönt som vanligt verkade det som för han jollrade glatt=) Hade hjälp av tjejerna med.
Dagens wiieey: Maria Montazami i resereklamen!
Dagens yäck: får nog bli säsongens Idol faktiskt
Fnissemajjorna =)

Helenedalshäng=)

Idag har jag & Bob efter en slapp förmiddag varit & hälsat på Marie & co i deras fina radhus. Gud vad tiden springer iväg när våra käftar börjar haha men det är ju bara såå mysigt. Tänk när vi jobbar ihop då kan vi alltså jobba en hel dag ihop & sen prata i telefon i 2 timmar på kvällen haha, tjötrövar e vi <3 När man är hos nån med radhus eller hus, där det finns egen uteplats så längtar man allt tills den dagen man har nåt eget. Bara en sån sak som att hänga ut tvätten, ställa barnvagnen och sånt. Hoppas den dagen kommer snart =) Det är ju så mkt som ska klicka bara, läge, typ av hus, planlösning, uteplats mm mm. Vi har vart på några visningar men änsålänge har inget vart tilltalande. Men nån gång så. Så sålänge får vi hänga hos Marie & känna av husägandet ;)

Här är godingarna Moa & Olle

Nattamat

Helt plötsligt ville Bob ha nattamat så här halv tre:) han har sovit från ca 20 till 4-5 varje natt i ett par veckor nu, duktig pojk! Så då kan man allt klara av ett sånt här mål:) får passat på att blogga lite me;)

Idol var det ja, jag har sagt d o säger d igen: småstjärnorna??? Man fick d lite bevisat ikväll oxå, då ingen va speciellt bra. D e ingen klass på personligheterna som det vart i tidigare program. Trist!:( men nä nu ska bittertanten slumra om här. Puss puss


Fredagsfika

Bob fikar med mormor :)


Söta onge 2 :)

En alldeles färsk Bob <3 (3 dagar gammal)


Söta onge:)


Snart helg:)

Soffpotatis = Emelie ... Ja det har jag verkligen vart idag. Har känt mig lite halvkrasslig i halsen o så. Jag har därmed inte stuckit näsan utanför dörren utan bara legat i soffan. Till middag idag blev d ugnspannkaka med ingbritts (niklas mamma) hemlagade blåbärssylt, mumsigt! Alicia har tränat idag och sen har Niklas syster Catrin varit här med sin dotter Saga.

Jädrans torr man blir om händerna som bebis-förälder. Man tvättar ju så fort man ska ta i det lilla livet nästan. Men jag har ju mirakelkrämen som jag har till allt, body shops olivsmör! Har haft den i flera år och den e super. Sen beror d ju på vad man har för hudtyp såklart. Men min e rätt tålig då jag inte använder speciella ansiktsprodukter.


Vi pratar väder

Så här skumt väder va d en dag på Alicias ridning...


Tröttnos

Bob tar en eftermiddagslur efter en dag på öppna förskolan. Hans syster stojar runt med två kompisar:)


Gofika

Har precis haft anna o Jossan här på gofika:) det blev paj o glass....mmums! Bob gick en jätte fin inomhus-overall o vantar (som jag spanat in på Åhléns) av Jossan, gulle hon!

Nu är en rätt effektiv dag slut. Effektiv trots att jag inte lämnat lägenheten:) Sverige har vunnit i fotbollen, jag e mätt i magen, har mina älskade barn här intill, det är städat...en bra dag helt enkelt!


Test

Kvhhvlk


Hemmadag

Idag har vi haft en riktig hemmadag Bob & jag.  Efter att Flisan gått till skolan så tog vi en vila i soffan. Sen satte jag lite fart i städet hemma, dammsugning & moppning fick det bli idag. Sen kom pappa på en kaffe=) Nu avnjuter jag min första köttgryta...jo det är sant jag har aldrig gjort en gryta under mina 31 år (det säger en del om min matlagning haha), men nu var d dags! Och god blev den:)Så en klapp på axeln till mig själv idag =)

I lördags

Lite godsaker från i lördags =)

Helgfika

image description

Idol

Vilken slömorron det blev idag. Vi kom ju hem relativt sent igår kväll. Men trots att Bob la sig såpass mycket senare än vad han brukar så vaknade han ändå sina "vanliga" tider för mat. Han har dock sovit lite längre nu på morgonen. Idol då...det är ju nåt man nästan längtat efter. Men jag är lite besviken faktiskt då medelåldern är typ 15-16 =/ Visst är det många som har röst, som Molly tex som har en fantastisk stämma, men när dom inte är på scenen så märker man att dom inte riktigt är nån karaktär, vilket jag anser kommer med åren. Sen i gårdagens första fredagsfinal så valdes BARA populär musik från "idag". Det har vart charmen lite tidigare kan jag tycka att det varit så himla många olika stilar + åldrar och därmed olika musikstilar. Roshana tror jag åkte ut för att det är många som stör sig på hennes självkänsla och hon är mer än rösten på scen. Mnja detta är kanske inte min favvo-omgång av Idol, men det hör ändå fredagarna till =)
Dagens agenda är något tom. Det enda är fika på stan om en stund så nu måste jag göra mig iordning=)
Puss o hej

Fredag

Välkommen fredag! Alltid lika mysigt med fredagar. Jag & Bob började dagen med en promenad till Öppna i spöregn & storm. Gjorde ett försök med att fälla upp mitt paraply men det blåste upp åt andra hållet genast. Så det var bara att kisa med ögonen och gå framåtlutad neråt stan. Vi mötte upp Linda, Magnus & Nils. Det var längesen vi dejtade nu så det var verkligen på tiden=) Efter öppna gick vi och fikade på rådhuset för Nils ville ha en "nuffis" men det fanns inte så det fick bli en "isboll" istället =) Sötnos! Nu på kvällen har vi först varit på afterwork på Kullgrens, det var amerikansk buffé. Det var lite sådär tyckte jag, men det mesta gick ner ändå =) Det var kul att "komma ut" lite bland folk. Så efter ett besök på Hemmakväll (där jag INTE skulle ha nåt godis, men likt förbannat gick därifrån med en påse gaahhh) så sitter vi nu hos Stenblock/Johansson & kolla fotboll (mest i väntan på idol om ni frågar mig;) ) TREVLIG FREDAG!

Höst höst höst

Såg ett fint kort från mina kära vänner i Kalifornien, där dom satt ute på morgonen och åt frukost i solen. Inte alls avis:) Äh va fasen, vi har d ju gött här med, 14grader, regn och blåst? Alicia skulle repa på östraboteatern igår morse så hon sov hos oss för att ha närmare. Jag promenerade med henne dit på morgonen i förhoppning att kunna gå en längre promenad efteråt. Men planeringen sket sig då det började regna:( så jag gick raka vägen till öppna istället. Det va 0-1 års grupp idag. Madde och Katarina var där med sina guldkorn. Vi tog en tur på Kungsgatan innan det bar av hemåt. Inne på Gallionen fastnade jag på en fläck typ då jag träffade typ fyra personer som jag pratade med, dom avlöste varann o där stod jag på min fläck så d blev en stund:) Sen bar det av hem till tvätten och matlagandet:) en husvisning hann vi med oxå, men objektet var inte riktigt som vi sett på bilderna så det är bara att fortsätta leta. Förslag nån??


Katching!

Ok nu fattar jag varför man väljer att bli tandläkare....600:- för 15 minuter!!!!!! Rena rånet! Det är go timpeng det. Jag hade iallafall mkt god munhygien och INGA HÅL Fast undrar ändå om det är värt det? Anyway, det va snabbt avklarat då som sagt. Jag hade iallafall mkt god munhygien och INGA HÅL! =) Jag hade med min syster och hennes kompis Emelie som barnvakter till Bob. Emelie är förövrigt bobs syssling:)

Har smällt i mig ett par pannkisar nu så nu blir det en stund i soffan.


Käftgrävarn

Jag & Bobban har haft en riktig slömorron. Vi har haft min käre pappa här på fika, så jag fick bjuda på mina kanelbullar;) Strax ska jag iväg till tandläkaren =/ Jag har inte haft ett enda hål i hela mitt liv men ändå fasar jag för att gå dit. Hur kommer man på att man vill bli tandläkare? Wish me good luck!

App

Glöm inte att ladda hem blogg-appen!


Strumpa

Lite stora men sååå söta :)


Goding

Denna Goding umgås jag med ikväll <3


Blååååååst!

Våran strandpromenad omvandlades till en fika på museet istället, detta på grund av den jäkla stormen dom härjar idag. Tråkigt, men vi hade mysigt där ändå.

Nu i eftermiddag kom Madde o Liam på besök. Vi mös till det med en lunch:) killarna var vakna samtidigt vilket sällan händer:) vilket radarpar dom kommer bli! Sötnosar <3

GILLAR att dom visar gamla vänner avsnitt på 5:an, dom är ju bara bäst!

OGILLAR att Volvo går ut media med nerläggningen av pinin farina INNAN dom meddelat arbetarna! Sjukt dålig stil! Skämmes ta mej f*n!!

Annars, trevlig kanelbulledag allihop <3


Bulle i ugnen

Idag firar vi dessa godbitar :) anna o jag ska ta med våra småttingar på powerwalk i det fina vädret och kanske avnjuta en kanelbulle o en kopp vid strandpromenaden. Trevlig tisdag!


Bak

Kan kalla mig husmor idag:) maten va klar när Niklas kom från jobbet och jag fick bakat lite kanelbullisar, mummma! Snart dax för Hollywood fruarna. Ska bli gott att få störa sig lite på Gunilla grrrrrr!


Morgonspurt

Imorse gav jag mig ut på en promenix ner till stan, skulle fixat nytt busskort till flisan. Men då inte d va jag som registrerat d så fick jag inte lösa ut det, gaaahh! Träffade på Annsing o Elsa så vi tog en te på espresso house o gick en promenad, så idag har jag vart lite spurtig:) ska man ta tag i kanelbullebak idag tro?:)


Lillis fyller år!!

Idag firar jag min söta vän Linda, som ju numera bor i USA så jag kan inte ge henne födelsedagskramen =( Men jag tänker på henne iaf och hoppas att hon har det underbart over there med sin man Orre. Våra vänner Jenny & Burre är också där nu och semestrar, så hon blir nog ordentligt firad. Puss på dig gumman saknar dig!

Dop

Idag var vi på dop i herrestads kyrka för Bobs kusin Ludvig. En smidig gudstjänst vart det. Bob somnade som en liten gris i kyrkan och sov sen i 3 timmar, alltså missade hela kalaset:) det bjöds på god smörgåstårta och sen en tårta formad som en dopklänning, jättefin!

Nu ligger Bob och jag i sängen o kollar tv medans Niklas kollar fotboll, flisan stack iväg till en kompis:) vi orkade inte laga nån mat idag så pizza blev det.


Lördag!

Vill först ägna en rad åt Sven Tumba, en svensk idrottslegend som idag, 80 år gammal, gått ur tiden:( det känns ändå som han lämnar detta liv med flaggan i topp trots sin ålder, då han åstadkommit mer inom idrottsvärlden än nån annan svensk. Vila i frid!

En kopp te o nyhetsmorgon, så ser min morron ut för tillfället. Men jag väntar samtal från Marie o då ska vi röja iordning deras nyköpta radhus :) ska bli så kul att se det i verkligheten...


RSS 2.0