"
"

Smakisar

4 månader är stort för en liten bebbe. Man ska börja med smakportioner, vilket e riktigt kul att se hur dom reagerar. Vi gav Bob lite gröt, men fy vad han grimaserade haha, jätte söt. Man såg verkligen på honom hur han bara frågade hur vi ens kan låta honom få detta i hans lilla söta mun. Han skrattade efter varje gång han rynkade på näsan. Så ledsen blev han inte iallafall. Så det är bara att köra vidare imorrn=)
bild lånad från http://youngandpregnant.blogg.se

Reklam

Japp då var spänningen olidlig, veckans dåliga reklam. Priset för det går till *trumvirvel*..............

GRATTIS!
Nu till en reklam som jag bara älskar, men som i år änsålänge lyst med sin frånvaro. Jag pratar om COCA COLAS julreklam, den är ju bara sååå mysig. Hoppas det pryder vår tvruta snarast!
Coca Cola - Christmas Truck

4 månader

För 4 månader sedan var det en av mina lyckligaste dagar. Det var då äventyret med Bob började. På dagen den 28/7 satt jag i solen och göttade mig helt ovetande om vad som väntade. Niklas & jag skulle ju mysa och gå på handboll, men jag kände mig inte riktigt i form och det kändes lite annorlunda i maggen så det blev McDonald´s och film istället. Fråga mig inte vad filmen hette eller handlade om för jag har inte den blekaste =) Väldig tur det! Vid 20 började värkarna på riktigt, vid 21:30 var vi inne och 03:20 den 29/7 kom han våran lille prins; Bob Niklas Alexander. En förlossning som jag absolut kunnat göra om (och det sa jag även direkt efteråt).

Så här snygg var jag 00:43,  2,5 tim tills grynet kom
Här är han, alldeles perfekt
Så här fyra månader senare kan man inte tänka sig att man varit utan honom, lilla kärlek!

Klapprace

Idag körde mamma & jag ett eftermiddags-julklapps-inköps-race på Torp. Inklusive den obligatoriska fikan så spenderade vi 4 tim ca på detta fenomen till köpcentrum. Jag fick bockat av många av klapparna + att det finns en Flisa som fyller år 20:e dec så där blev lite saker fixade med =)
Annars har jag skrotat runt hemma bland tvätt & dammsugare hela dagen. Bob gjorde sitt nästa framsteg och vände sig från rygg till mage =) Nu har han vänt på bägge håll, duktig mammas pojk!
När jag kom hem hade min underbara sambo fixat älgfärsbiffar, potatis, lingon & sås å shit vad gott det var. Han är bra mkt bättre än mig i köket (vilket kanske inte är så svårt iof haha). Nä jag e grymt impad av hans färdigheter. Love you!

Julfönster

Alicias fönster julpimpat!


Adventsmys

Varma mackor är underskattat:) Vi har precis mölat i oss det så nu ska vi mysa i soffan med mitt adventsgodis jag fick av Niklas <3 Trevlig advent alla fina!


Adventsfika

Vi tog en adventsfika/lunch på Roomer.
Våra älskade adventstomtar

Skyltsöndag i stan

Adventsmorgonen började med att Niklas tog Bob på morronen så jag fick lite sovmorgon. Tog mig upp ur sängen och satte mig vid ett dukat adventsfrukostbord med ägg & bacon=) Flisan fick äran att tända det första adventsljuset, en mysig tid framför oss. Vi begav oss sen ner till stan för skyltsöndag, som äger rum i stan varje första advent, en jätte mysig tradition där alla butiker har levande skyltfönster en timme innan butikerna öppnar. Förra året var det snöstorm på första advent så man nästan fick backa sig fram på gatan. 2011 bjöd på STORM! En storm som redan igår kväll och inatt började busa, men idag vart den rejält busig. Vi fick hålla hårt i Bobs vagn. 3 söta nissar satt i Byoungs skyltfönster, Alicia, Amanda & Ebba.
Det bakas för fullt
Min sessa
Så söta

Handarbete

Och handarbetet fortsätter och det blir nog rätt bra:) slutresultatet ser ni imorgon.


Vattenpalatset

Trodde för en stund att jag höll på att bli sjuk i förmiddags. Jag frös även om jag låg i sängen med kläder på och varma lille Bob intill, som frossa kändes det. Men jag och Bob somnade i ca en timme, och när jag vaknade kändes det mkt bättre. Skumt! Pappa kom förbi på en kaffe och kanelbulle:) Sen bar det av till vattenpalatset. Vi samlades på skolan och delade upp barnen. Väl framme var det bara att klä av Bob till blöja för shit va varmt det är dä inne (om man inte badar). Jag trivdes ändå, frusen som jag e:) Jag och Carro satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Bob skötte sig exemplariskt, min lille prins. Alicia hade jätte kul, dom höll nog inte skälva räkningen på hur många gånger dom åkte vattenrutchen:) På vägen hem blev det efter röstning mellan Max och McDonalds stopp på McD. Efter överläggande med Niklas i telefon kom vi fram till att vi skulle äta pizza:) Flisan åt dock burgare. En mysig dag med klassen fick dom och det var kul att träffa en del av föräldrarna med. Man får ju aldrig möjlighet att prata annars på Föräldramöten och sånt.


Mumma

Ägg e bra skit:)


God fredag

Nu äggfrulle. Skulle eg gått på babysim idag men jag försov oss:) Det blir en hemmadag istället. Jag ska vara chaufför till vattenpalatset med flisans klass i eftermiddag så då blir det nog full fart:)


Morgonstund har guld i mun

05:45 piiiiip! Dags att gå upp och styla iordning sig för att lämna bilen på fröland 07:00. Gick bättre än väntat att komma sig upp. Väl framme packade jag ur barn och barnvagn och tillbehör och började promenera mot källdal till mamma. Shit va mörkt det är så dags. När jag ändå hade tempot uppe så tog jag en sväng bort förbi Madde o Co o kollade så huset stod kvar. Svängde sen förbi Jenny och även deras hus stod kvar:) Så nu e jag hos mamma och har blivit bjuden på frukost:) Passade på att kolla till vårat syprojekt:)


Sova sova sova säng säng säng

Syandet gick över förväntan, vi stötte på ett antal problem MEN vi löste dom på bästa sätt! Nåt slutresultat finns inte änsålänge, då vi syr på pälsen för hand :) eller ja mamma syr för hand:) Men tror den kommer bli fin!!

Det gick bra hos doktorn för Flisan. Hon fick ögon penicillin, så hoppas det blir bättre.

Tre fina sjaletter blev det till oss av rest-tyget haha. Micke o Bob fick oxå varsin men dom fick jag inte på bild:)

Nattinuffsan


Sömmerskor

Sötaste sömmerskorna:)


Mina kärlekar

Flisan o Bob på vårdcentralen, ska kolla flisans öga som är rött.


Love love

FAMILY

Dubbelt upp




Ville bara inflika att från den 21/11-22/11 så dubblade jag antalet besökare här på bloggen, KUL!!! Det är kul att se att ens funderingar & tankar & konstigheter kring olika saker faktiskt kan intressera andra=)

Tusen tack till er som poppar in här då & då=)






Reklam

Våra kära tv kanaler terroriseras ju av uuuuunderbar reklam. Man har ju accepterat detta fenomen sen låång tid tillbaka. Men om det nu verkligen ska behövas visas så mkt reklam varför då inte GÖRA BRA REKLAMER?? Denna veckas pris för störande och dålig reklam går till VITAE PRO! Grattis!
Sen ska man ju inte glömma bort att hylla dom som faktiskt lyckas med sina reklamer. Så denna veckas tummen-upp-reklam-pris går till COM HEM. Heja Judit & Judit!
Kan ju tillägga att Bob nyss skrattade & jollrade till V86 reklamen =) Det är hans tummen-upp-reklam =)

Morgongympa

Bob kämpar för livet med sin hålla-uppe-huvudet-träning. Det gick bra en stund nu men poff så blir han förbannad:) men med lite övning varje dag så blir d nog bättre:)


Pynt

Fick köpt mig en ny adventsstjärna till hallen. Hittade den på Claes Ohlsson av alla ställen. Tänkte att jag tar ett fönster om dagen så får man inte chocken att ALLT ska göras på samma dag. Första advent på söndag alltså, man är ju inte beredd på det nåt år känns det som. Det är bara vips så ska man tända första ljuset. Det är en jätte mysig tid verkligen. Jag tänder värmeljus varje dag nu så jag får nog ladda förrådet lite, kanske en tripp till Ikea? Jag hittar gärna anledningar till att åka dit:) Nu ska jag sussa, så sov gott där ute!


Bullfest

Husmora har gjort det igen, bakat! Såhär mkt som jag bakat sen jag blev gravid med Bob har jag nog aldrig gjort haha (o då ska ni veta att jag inte bakat så överdrivet mkt det senaste så det säger väl en del om mina färdigheter i bakning haha). Nu stack flisan på handbollsträning så nu e d soffpaus en stund.


Klappdags

Japp nu har jag haft liten tomteverkstad här idag och slagit in några julklappar, skönt att ha bockat av ett par. Man är ju lika optimistisk varje år och säger "jag tar resten nästa vecka" och till slut är det den 23:e dec och man inser att man har 10 pers till att köpa till. Då är det hockey utrustningen på och bege sig till torp!!! Ingen bra ide dagen innan julafton, galet med folk och det mesta är slut:/ och på detta så inser man att man faktisk jobbar den dagen oxå...heeela dagen!! Så på en timmas lunch ska man hinna äta, stå i köer till förbannelser och faktiskt inhandla så att allt e klart!! (torkar svetten ur pannan). Men vet ni vad?? I år är jag ledig heeeela härliga julen!!!! Wiieeyy! Så underbart att kunna ta allt julbestyr när jag själv känner för det.

BVC gick som på räls även denna gång. Han har vuxit som han ska + lite extra:) Vi pratade mat idag. Sjukt att man sitter o snackar potatis o palsternacka, men milstolpen SMAKPORTIONER är snart här. Det ska bli jätte spännande!

Vi har även hunnit leka med Liam på öppna. Tänk om ett tag då är det ingen skillnad på dom. Det skiljer 4 månader på dom och det sker ju så mkt under det närmsta året. Men sen kommer dom 4 månaderna inte märkas. Men man kan ju säga att dom känt varann från start:) dom är så söta dom små liven<3


Ut på promenad

Nu ska morgonvällingen slukas och sen bär det av ner till BVC och sen öppna:)

Det här med amning är ju fantastiskt när det fungerar. Med Alicia klarade jag 3,5 månad och det tog bara slut sådär. Så denna gången sa jag att jag är nöjd om jag klarar amma 3 månader. Och sen ca en halv månad tillbaka har jag endast ammat på morgonen. Detta för att Bob dels inte blivit nöjd och ofta inte velat ta bröstet. Så nu ammar jag första målet och kör flaska resten, sen om han tar bröstet in emellan blir jag bara glad:) huvudsaken är att han är mätt och go o växer:)


Måndag sweet måndag

Min lille pojk skämmer bort sin mamma med sömn så jag börjar tro att jag sover för mycket haha (med risk för att få en käftsmäll av en del sömnlösa småbarnsföräldrar haha). Idag gick vi upp vid nio och då åt han vid sex första gången. Man får glädjas så länge han är så här lugn och harmonisk för man vet ju att det kan vända. Det gjorde ju dock inte det med flisan men det kan ju va annorlunda från barn till barn.

Ikväll har först pappa o Johanna hälsat på. Sen kom Cathrin o Saga en sväng. Mamma har även hon vart här en snabbis o visat tyg till vårar projekt haha. Utmaning:) Alicia ska vara tomte i Byoung:s skyltfönster på söndag då det är skyltsöndag iom 1:a advent. Och det är där mamma o jag kommer in i bilden. Vi ska försöka oss på att sy en tomtedräkt av nåt slag, känn på den du! Det bör tilläggas att jag inte sytt många stygn i mina dar, så vi får se hur detta slutar:)

God natt till alla finingar


Natti

Monopol-kampen är ännu inte över! Jag leder i nuläget men det kan ju ändras snabbt;)

Vi nåddes idag av den tråkiga nyheten att Lasse Brandeby har gått bort. Han har ju vart en ikon under hela ens uppväxt, så d känns lite extra tråkigt. Man kommer alltid minnas Kurt Olsson ju. Allt dumt han pysslade med i sin lilla husvagn haha, Gudrun med sin triangel, "vi har d bra vi här bak i bilen å vill ej va med om nån krock..." Hoppas han har det bättre där han är nu.

Sov gott alla finisar där ute!


Bloglovin

Följ mig på bloglovin vetja :) där kan man samla samtliga bloggar man följer på ett o samma ställe, jätte praktiskt!


Monopol

Spänningen e olidlig!

Helg

Då smyger vi oss på sista söndagen innan advent! Va mysigt! Så nu till veckan blir det planering av ljusstakar haha (märks d att jag e mammaledig?haha). Igår fick vi en litet extra energiliv då vi bestämde oss för att möblera om vardagsrummet:) Har inte bestämt mig om jag trivs än med det men det blir nog bra:)
Idag fyller vår käre vän Fredrik 35år! Hurra hurra hurra hurra! Det firar han med att åka till Teneriffa med familjen o Anna & Co. E gött avis kan jag säga. Men Sverige e ju bra charmigt nu iof med...ja...småregn....och....nakna träd....7 grader...och ja...ni vet :) Bej då jag älskar allt vårt fina Svedala men lite sol och värme hade suttit som handen i handsken såklart! Men hoppas dom får det underbart på resan och att Fredrik får en skön födelsedag!

Nu är Bobs första mål avklarat och han ligger förnöjt och pratar lite:)


Promenix

Jag och Flisan på kvällspromenad till hemmakväll för lite Fredagsmys!


Städ o tvätt = glamour

Så här gott tyckte Bob det var när jag dammsög och han hängde på magen i babybjörnen o guppade :)


Bingolotto

Igår skulle vi haft Bingolottokväll hos My & Fred, men vi var tydligen inte ensamma om att ha tanken på Bingolotto. lotterna var slut i heeela stan, så typiskt när man väl sår feeling för att spela haha. Men vi hade myskväll med god mat och sånt iallafall.
På dan var Bob och jag på Öppna. Efteråt drog vi på powerwalk med Madde, Katarina och två kompisar till Katta. En bra runda i bra tempo. Fast iof dagens roligaste var ju när Katta blev omkörd av en tant med rullator på Kungsgatan haha, så det kanske inte gick så snabbt till en början men sen drog vi allt på =) Jag stannade till hos Anna o Ida på kaffe o bulle (för att kompensera promenaden haha).

Min fina tjej

Idag kommer Flisan till oss och ska mysa till lördag

Bäste pappa

Lite uppdatering från fars dag som spenderades hemma hos oss med pappa och mina syskon.
Lite sallad e bra skit
Brorsan förbereder mat
<3
Bob myser med morbror
Finaste pappa <3

Kalasfin

Så här kalasfin var Bob när hans farbror Daniel fyllde år =)
Lille charmtroll

"Syld"

Myser med min snorige son <3


Sicken sambo

Min käre sambo gjorde mig en björntjänst idag o bytte däck på min bil. Gulle gulle han :) på fars dag o allt!


Pappafirande

Imorse väckte Bob och jag honom med skönsång, daddy cool blev det:) Bob ska bara lära sig texten lite bättre ;) Niklas fick frukost på sängen av sin son och paket. Paketen innehöll en tisha från Somewear och Zlatans bok, verkade som han blev nöjd:)

Jag och mina syskon tog en familjeutflykt till torp för lite handling inför fars dag middagen. Det blev fläskfilé, klyftpotatis och bearnaissås, klassiker men väldans gott. Till efterrätt blev det marängsviss (stavning!???). Det va gott allting och pappa blev glad för sina tröjor han fick. Lyckat mys<3 Bob badade innan pappa o brorsan hann o sticka, och jisses vad han skrattade Bob, de låter ju underbart när han skrattar. Han har även börjat "prata" mycket. Han o Niklas har ett eget språk som låter son en blandning mellan kattunge och valspråk haha, supergulligt är det att lyssna på när dom "konverserar":)

Ytterligare en bild på mig och min goa fina pappa och jag:)


Pappa <3

Grattis på fars dag min fina fina pappa!


Vändning!

Igår gjorde vår son ett framsteg, han vände sig från mage till rygg! Det är nästan löjligt vad stolt man blir. Men det är ju stort liksom:)

Idag har vi vart på kalas hos Niklas bror. Bob fick stifta lite mer bekantskap med sin kusin Ludvig, dom är så söta så. Tänk va bus dom kommer hitta på.

Sen va vi o kollade huset igen, men efter granskning från både pappa och svärfar så vet vi varken ut eller in? Men vi får se...to be continued.

Vi stannade till hos wernerssons på lite kaffe o bullar. Alicia sov där inatt o ville även göra d idag. Kan tänkas att det försigkommer en del fniss:)

Imorrn e d fars dag!


Första babysimmet

Bob i sina coola badbyxor
Namnsången
Änsålänge njöt han=)
Sen vart det hunger & trötthet :)

Sådan far sådan son

Pussgurkor <3 i sina tshirts från Somewear

Marching for life

Gladys
Vivid Recollection
Molly Sandén
Alla med kören skymtandes i bakgrunden
Fantastiska afrikanska kören
GRYM SHOW!

Två knattar

Idag är Bob & jag barnvakt till lilla Elsa, Alicia var med en stund men nu är hon hos en kompis. Dom är lediga idag p gr av konserten igår. Vilken konsert sen! Wow! Jag tjurade ett par gånger. Det var supermäktigt med den afrikanska kören, alla elever och artisterna Triple & touch (nostalgi till Pata pata haha), Molly Sandén & Gladys del Pilar. Sen var det ett Uddevallaband Vivid recollection som uppträdde, shit vilken röst sångerskan hade, sjukt bra! Ni kan hitta dom både på Facebook & Myspace. Det var en riktig urladdning i Agnebergshallen, så man var riktigt stolt som förälder =) Det var jag, Marie, Matilda, Linda N, mamma & Johanna som gick, mysigt! Nu sover båda trollen här, dom somnade samtidigt, sååå synkade =)
Bob & Elsa
En gooo puss

Pata pata ....

Dag 3 i denna vecka spenderades oxå den på öppna:) tror vi kommer pricka in alla dagar där nu denna vecka haha. Bob kommer ju tro att han bor där.

Efter en sväng i stan och en kaffe och hus-prat hos Matilda så kom vi oss hem. Hem till hushållsysslorna som idag innebar göra köttgryta och STÄDA AKVARIET (här vill jag radda upp en del svordomar men håller mig). Fy fasen va d e trist att göra det. Det blir ju fasligt fint efter men det tar sån tid o e allmänt tråkigt. Men nu ere gjort, klapp på axeln till mig!
Bob fick lite mer fina presenter av farmor o farfar häromdagen när farmor kikade förbi. Det va linnebodys, pyjamas och hörselkåpor:) jätte bra grejer! Hörselkåporna är ju bra till tex när vi är på handboll eller nånstans där d e hög ljudnivå.

Imorrn ska jag på konsert! D e Alicias skola som ska uppträda på en grej som heter "Marching for life". Det är massa elever, Molly Sanden, några afrikanska sångare mfl. Så d ska bli jätte mysigt!


Monday

Ny vecka, ny massage:) denna vecka var ansiktet nytt. Bob orkade inte hela vägen dock. Men han va så duktig o njöt, vi hann ben, fötter, mage, bröst, armar, händer innan han tröttnade. Sen promenixade vi till Anna o tog en kopp kaffe.

Här är min lilla byfåne haha, sötis!


Sköna söndag

Ett skönt avslut på en skön vecka, novemberlovsvecka. Det är första gången på ett novemberlov (för flisan då) som jag vart hemma med henne. Hon har ju egentligen haft pappavecka men hon har vart hos mig iom att jag ända är hemma:) Myyysigt!
Idag har vi storstädat här hemma, hann inte alla rum men jag har ju tid i veckan om man säger så;)

Imorrn är det babymassage igen, så mysigt!

Dessa söta töser bjöd på chokladbollar ikväll:)


Hus...?

Ja man ska väl anse sig själv som vuxen nog att börja spana på hus. Vi har redan kollat in några objekt med inget har fallit oss i smaken. Det är ju många faktorer som ska stämma in, läge, storlek, antal rum, renovering mm mm mm. Och sen e ju priset en liiiiten petitess! Jesus vilka summor man nafsar på, belopp som aldrig funnits i våra ägor. Så man kan ju säga att det är en stor grej detta med hus. Vi bor förnärvarande i en stor trea på 98 kvm. Jag har bott här i ca 10 år. Jag trivs jätte gott och det gör Niklas med, men vi har ett rum för lite till Bob. Sen vill jag kunna ha plats med ett matsalsbord. Så vi är beredda att lämna denna epok och bege oss in i husägarvärlden. Vi ska bara hitta det rätta boendet:) Så the chase goes on!

Idag har vi hängt med Fam Vernersson. Först var det fika på coffee Roomer, där det blev det vanliga, deras underbara pastasallad. Sen tog vi en tur hem till dom och softade. Våra grabbar möttes i sin första fotbollsmatch:)


Lördag

En lös o ledig lördagsgrabb:) Så söt sovposition! Nu blir det fika i stan!


Ville bara...

...bevisa att jag kan vara uppe längre än till 21:00! Haha. Idolkvällen slutade med att olle åkte ut. Inte helt oväntat kanske. Molly som är storfavorit hos många tycker jag beter sig som en sådan med nu, hon verkar tro att hon e säker på sin plats och sånt gillar inte jag riktigt, att ta saker för givet. Men det fick hon ju bevittna färg för idag då hon fick hård kritik från samtliga i juryn. Ja man ska inte ropa hej före man kommit över ån ... Eller hur säger man??!:) min favorit är Robin iallafall , punkt slut. men får ju lyfta fram Moa med som gjorde ett fantastiskt framträdande med sin egna låt. Grymt! Men hon sätter ju ribban för sig själv ganska högt nu så det blir en utmaning för henne.

Hoppas ingen missar Hellenius hörna efter idol på lördagarna. Han e ju sjukt bra. Humor som jag gillar och bara allmänt kul att se på.

Nattinuffsan på er!


Dax för lax!

Dagens mål blev lax med citronsås och potatis. Det smakade jätte bra. Nu är Niklas iväg och handlar Fredagsmys! Sen blir det idol, inte för att det tilltalar mig så mycket detta år men det hör till fredagarna liksom. Så trevligt Fredagsmys på er alla!


Paniiik

Igår skulle jag vara duktig och föra över alla våra bilder från datorn till en extern hårddisk som vi köpt. Jag tänkte ju att "jo men jag tar bort bilderna från datorn så dom bara finns på hårddisken, så går den lite snabbare". Gaaahhhh!! När jag öppnade mapparna var dom tomma!! Skjut mig tänkte jag! Både Niklas o jag blev kallsvettiga då Bobs födelsebilder och alla bilder efter det va där med. Jag ringde flisans pappa, då han e ett datageni och fick fram att bilderna fanns men syntes inte. Så Niklas kopplade in hårddisken till vår mediastation .... Och där var dom! Alla bilderna fanns, en sån sjuuk lättnad! Jag satt tom o tjurade en stund:) men nu kan vi andas ut. Nu ligger dom både på datan och på externa hårddisken. Jag kanske inte ska pilla med sånt här :/


RIHANNA???

En fråga, vad händer med Rihanna när hon ställer in minuter innan uppträdandet? Min syster ringde för en stund sen och var förbannad för att dom suttit i Globen i över en timme och sen bara lamporna tändes och en man meddelade att hon ställer in och dom får snällt gå ut igen. Känner man inte det LITE tidigare om man mår dåligt, o speciellt när man ställt in en konsert två dar tidigare ?? Det är långt ifrån ok! Ersättningskonsert blir det kanske MEN en skolungdom kanske inte har pengar att ta sig till stockholm en gång till. Man kanske har lagt tusen spänn bara på att ta sig dit. Nä jag förstår att det är jätte många besvikna tjejer o killar som nu tar sig hem utan att ha sett henne uppträda.

Skärpning!!!


Kvällsbad

Ytterligare en dag på öppna blev det idag:)Alicia kom dit med Zackes Anna och T1 och T2:) Flisan är så otroligt duktig med sina syskon! Det va mycket barn där idag så man vart helt stirrig när d va slut haha. Jo men då tar vi en storhandling på maxi efteråt, bra ide Emelie :) Bob sov som en stock och det hade jag oxå gjort om jag lagt mig ner. Men handla skulle jag :) skönt att ha det gjort. Mamma kom förbi en sväng på eftermiddan.

Nu på kvällen har vi varit på kvällsbabysim i Vänersborg. Vi var lite skeptiska till det IOM att det var mellan 18:30-19:30, alltså nattetid för lilleman. Men det gick ganska bra och han höll i en halvtimme vilket är jätte bra. Liam åkte rutchkana och trivdes som en fisk, men även han blev till slut lite tröttnos. Men själva stället va jätte bra, mycket för bebisarna att titta på och instruktören var jätte bra. Men synd att det är så sent, fas kul att Niklas kunde vara med och leka:) Han o Kim var ju tvugna att åka lite vattenrutch dom med såklart:)


Födelsedagsbarn

Idag vill jag fira min älskade moster här på bloggen, moster Rita. Hon är den bästa moster man kan tänka sig! Så stort grattis på din födelsedag! Hurra hurra hurra hurraaaaa! Puss puss kram kram smack smack smack smack


Filmkväll

Dagen började med en promenad ner till öppna. Jag fick mig Flisan oxå:) Sen tog vi en lunch med Matilda och Madde med småttingarna medans Flisan och Vendela tog med Vilja på mc donalds. Vi gick till wienerkonditoriet faktiskt, det har ju blivit så mysigt där och bra plats för barnvagnar. Plus att det luktar nyyyybakt!:) jag o flisan tog bussen hem för vi orkade inte gå:) Flisans pappa hämtade henne förut för att åka till handbollen, så nu ar jag och Niklas kollat på film, äntligen! Vi har kanske sett en film sen Bob föddes. Innan hade vi sett allt som fanns att se nästan:) men det blir ju lite förändringar när dom små liven kommer:) nu lägger sig Bob runt åtta och sover hela natten så då kan man ju se film i lugn och ro. Nu är mina vapendragare Anna och Marie med sina syrror i Stockholm för att se Rihanna, attans kul kan jag tänka mig. Jag skulle egentligen följt med men jag ammar ju fortfarande lilleman plus att jag inte hade klarat vara ifrån honom i tre dagar:) Men det kommer fler konserter:) Min syrra är oxå där uppe fast ska gå på konserten imorrn. Nu är det nog nattis:)


RSS 2.0